KUNDSERVICE

Hos oss får du alltid svar på dina funderingar. Servicen, vår personliga närvaro och kompetensen runt produkterna är viktiga delar av vårt koncept. Vi rådger gärna och fungerar ofta som bollplank, något både vi och våra kunder uppskattar. Här nedan berättar vi lite mer om några av alla saker vi kryddar vårt breda sortiment med.

String

String

Deli

Bröderna Andersson

Bröderna Andersson

INREDNINGSHJÄLP

Har du inte tid eller lust att skapa en miljö som är tilltalande och trevlig att vistas i?

Vi tar ofta och gärna uppdrag som handlar om att inreda hela eller delar av såväl privata hem och sommarresidens, som offentliga miljöer. Ibland räcker det med en ritning eller några tips och råd. I andra fall tar vi ansvar för hela inredningsuppdraget.

HOMESTYLING

Är det dags att byta bostad? Kanske flytta från lägenhet till hus?

Ett bra sätt att höja det upplevda värdet på ditt boende är home styling. Vi har gott om erfarenhet av att iordningställa boenden inför fotografering och visning.

SPECIALBESTÄLLNINGAR

Är du på jakt efter en riktig designklassiker? Kanske vill du möblera ett helt rum eller så behöver du fylla det nya sommarhuset med både möbler och själ.

Vårt sortiment är mycket större än det vi har plats att visa i butiken. Och vi har god erfarenhet av att samordna större beställningar för att förenkla för dig som kund.

HEMKÖRNING

Vi erbjuder hemkörning av större möbler inom en 10 mils radie runt Lillkyrka. Vi kör med vår egen bil och ser självklart till att bära in och placera möblerna där ni vill ha dem.
Lika självklart är det att vi tar med oss allt oönskat emballage tillbaka, så att du slipper den hanteringen också.