VÅR FILOSOFI

Ända sedan morfar Åke Påhlson drev butiken har vår filosofi varit att jobba med svenska och skandinaviska kvalitetsmöbler som är närproducerade. Vi håller fast vid detta än idag och de få gånger vi kompletterar sortimentet med något annat har vi övervägt det noga. Vi är mycket stolta över det urval av produkter och varumärken vi har att erbjuda.

IRE Möbel

IRE Möbel

Skultuna

Skultuna

SORTIMENT

Hos oss hittar du ett överraskande stort sortiment av möbler och inredning. Vi har mer än 100 varumärken att erbjuda. Av utrymmesskäl har vi inte samtliga produkter i butiken, men vi erbjuder ändå ett fullsortiment från de varumärken vi jobbar med. För det mesta med leveranstider som är minst lika bra som e-handelns. Här intill kan du sortera alla våra varumärken utifrån produktkategori.

Kay Bojesen

Kay Bojesen

Design: Kay Bojesen

Louis Poulsen

Louis Poulsen

Patera

Simply Scandinavian

Simply Scandinavian

Fredericia J64

Fredericia J64

Går ni i giftastankar? Vi har bröllopspresenter som du både vill ha och behöver. Hos oss kan ni skapa er egen önskelista och vi kan guida era gäster genom önskelistan, säkerställa att det inte blir några dubbletter och se till att ni bara får presenter som ni verkligen vill ha!
Ring oss på 019-12 30 25 eller
e-posta till info@indainterior.se
String

String

Swedese

Swedese