Danska Hay har snabbt etablerat sig som en favorit hos många. Man strävar efter att göra 60- och 70-talens design kontemporär. Det lyckas mycket bra, både när det gäller möbler och inredningsdetaljer.
GAD bord
GAD
Gotlandsbaserat varumärke som erbjuder möbler i massivt trä, oftast i ek eller björk. Så gott som all tillverkning sker i snickeriet i Hemse. G.A.D står för mästerligt hantverk och hög kvalitet.
String Hyllor
String
Nisse Strinning skapade den första versionen av Stringhyllan redan 1949. Än idag är String ett mycket uppskattat och eftertraktat varumärke med en hel produktserie av förvaringsmöbler.
IRE Möbel
IRE
IRE Möbel handlar om svenska, småländska möbler med traditioner sedan 1930-talet. IRE gör möbler med lång livslängd och tidlös design. Kanske mest kända för sina soffor.

Vitra Stolar
Vitra
Ett av få varumärken som inte är skandinaviskt i Indas varumärkesflora. Schweiziska Vitra erbjuder möbler formgivna av designikoner som Charles & Ray Eames och Verner Panton.
Stolab Stolar
Stolab
Svenska Stolab har tillverkat möbler i över 100 år. Kärleken till det massiva träet går inte att ta miste på. Företagets stora stolthet är klassikerstolen Lilla Åland, som ritats av Carl Malmsten.
Asplunds Bruno Mathsson Bröderna Andersson Carl Hansen & Søn Designers Guild FLOS Fri form
Grythyttan stålmöbler Karl Andersson Kasthall Kay Bojesen Louis Poulsen OLBY
Pappelina Skagerak Swedese Örsjö Varumärken kategorivis